Бездріжджовий хліб
45 хв
1 порція

Необхідні інгредієнти
Борошно пшеничне — 1.5 ст
Пшеничне цільнозернове борошно — 0,5 ст
Висівки вівсяні — 0,5 ст
Насіння льону — 2 ст.л.
Кунжут — 3 ст.л.
Сіль —
Сода —
Кефір — 0,5 ст
Вода — 0,5 ст
Яйце — 1 шт
Масло топлене (вершкове) — 2 ст.л.
Приготування
- У велику миску вилити кефір, воду, соду та додати яйце і сіль. Усі інгредієнти добре перемішати.
- Влити розтоплене вершкове масло.
- Додати кунжут та насіння льону.
- Всипати вівсяні висівки, біле та цілозернове борошно і замішати тісто.
- Викласти в форму та випікати 20-25 хвилин.
